Heb je iets te vieren dan is restaurant De Kleischuur de plek om er een onvergetelijke gebeurtenis
van te maken. We staan open voor bedrijfsevents, -borrels, bruiloften en jubilea. Afhankelijk van het soort evenement stemmen we het maximum aantal gasten met je af. In de zomermaanden is de capaciteit groter
als het terras open is. Vraag naar de mogelijkheden via post@dekleischuur.nl.

Bruiloften

Onze locatie is een officiële trouwlocatie waarbij jullie geheel in het zonnetje worden gezet. Wij denken graag mee om deze dag onvergetelijk te maken. Een receptie of een prachtig diner met alleen het beste: jouw gasten en ons fantastische eten.

Klik op de foto voor enkele sfeerbeelden.

Zakelijke bijeenkomsten

Restaurant De Kleischuur is het perfecte alternatief voor het kantoor. We hebben zowel binnen- als buitentafels beschikbaar aan de waterkant die zeker indruk zullen maken op collega’s en/of klanten. Je kunt gesprekken voeren tijdens een mooie warme lunch, of een spannend teambuilding-evenement houden om je collega’s dichter bij elkaar te brengen.

Wij werken samen met diverse partijen om dit tot een succes te laten komen. Je kunt onze locatie ook reserveren voor trainingsdoeleinde.

Klik op de foto voor enkele sfeerbeelden.

Besloten feestjes

Een verjaardag, jubileum, familiediner of een vriendenbijeenkomst; bij restaurant De Kleischuur kan het allemaal. Wij bieden je een prachtige ligging aan het water met heerlijke duurzaam eten en drinken.

Van een leuke borrel tot een zes-gangendiner, wij streven ernaar om elk evenement bij restaurant De Kleischuur bijzonder te maken, zodat je een fantastische tijd en een geweldige herinnering kunt hebben.