Bediening

Gastheer / gastvrouw full time of part time

De functie:

Als gastheer / gastvrouw, bij voorkeur een ervaren vakkracht, werk je in een klein team waarbij alle mogelijke werkzaamheden aan bod komen. Je hebt oog voor details, invoelend vanuit het perspectief van de gast, zorgt dat het restaurant spik en span is, bent bereidt kennis op te doen, waar nodig eventueel met aanvullende opleidingen over onze producten en wijnen. Je bent servicegericht ingesteld. Je hebt al de nodige ervaring en bij voorkeur in het hogere segment. Je zorgt er voor dat onze gasten met een glimlach het restaurant verlaten en dat je met het team de dag goed afsluit. Ook word je uitgedaagd om mee te denken over onze groei en wordt jouw inbreng gewaardeerd.

De werktijden en ons aanbod:

Onze openingstijden voor het diner zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.30 uur. Afhankelijk van het aantal uur start je in de middag. De functie is mogelijk in full – time of part – time verband. Zowel vaste dagen als rouleren van werkdagen is bespreekbaar. Bij full – time ben je om het weekende vrij en in de week van kerst zijn wij gesloten. Je werkt in een klein ambitieus team. De fooi wordt evenredig verdeeld naar het aantal uren dat je werkt. Je krijgt een marktconform salaris en voldoende ruimte om je professioneel te ontwikkelen. Ook denk je mee over de begeleidende dranken waarbij we bij de non alcoholische dranken ook gebruik maken van fermentatietechnieken.

Lijkt het je het leuk om bij ons te komen werken? Maak dan kennis met ons! Als er een goede match is kunnen we vast iets voor elkaar betekenen. Mail naar: post@dekleischuur.nl